Kolarin Kumi Oy

Alliance

Alliance Flotation perävaunurenkaat

Japanilaisen Premium valmistaja Yokohaman agrimerkin, Alliancen Flotation perävaunurenkaat ovat markkinoiden ehdotonta parhaimmistoa. Kyseisen flotation-renkaiden alkuperäinen kehittäjä pysyy kokoajan tekniikan kärjessä ja tuo uusimpia malleja markkinoille. Alla esittelyssä yleisimmät mallit Alliance Flotation rengastuotteista.

Alliance 380 vyörengas on yleisrengas sekä veto että vapaasti pyöriville akseleille joka itsepuhdistuu erittäin tehokkaasti. Korkea kuormankestävyys ja teräsvahvisteinen rakenne vähentää rengasrikkoja. Joko matala paine tai jopa 70km/h nopeuksia.

Alliance 388 on Flotation -sarjan viimeisin vyörengas. Rengas on tarkoitettu vaativaan maatalouskäyttöön esim. levitys- y.m. perävaunuihin. Renkaassa on hyvä pito ja itsepuhdistuvuus. Iso kosketuspinta vähentää alustan pakkautumista ja kulumista. Kuvion asiosta rengas toimii myös erinomaisesti tiekäytössä.

Alliance 390 on vyörengas raskaaseen työhön painavalla kuormalla. Rengas puhdistuu istestään hyvin ja iso tilavuus mahdollistaa matalan rengaspaineen. Ison "jalanjäljen" ansiosta rengas toimii hyvin pehmeällä alustalla. Jopa 70 km/h.

Hae rahoitusta

Kolarin Kumi Oy - Kolari

Avoinna
Maanantai – Perjantai: 8.00-17.00

Lauantai 9.00 – 13.00

Teollisuustie 12, 95900 Kolari

040 122 5455

Päivystys 24H-palvelunumero 0400-928899
http://www.kolarinkumi.fi

Kartta Yhteydenottopyyntö Ajanvaraus